افزایش استفاده از بتن اسفنجی دارای سنگدانه های بازیافتی و ثانویه

این گزارش به بیانی اجمالی از یک پروژه تحقیقاتی ۱۸ ماهه طراحی شده برای ارائه اطلاعات برای پی ریزی استفاده فزاینده از بتن اسفنجی (فوم بتن) دارای سنگدانه های بازیافتی و ثانویه که از این پس به اختصار (RSA) نامیده میشود Recycled and secondary aggregates می پردازد. این پروژه در ادامه مطالعات قبلی تحت پشتیبانی شرکت WRAP می باشد.

مقاله کاربردی و تحقیقاتی استفاده از سنگ دانه های بازیافتی در فوم بتن که توسط مهندس داوود حسینی ترجمه و برای سایت آی سیویل ارسال شده تا به صورت رایگان در دسترس شما عزیزان قرار بگیرد.

بتن اسفنجیاطلاعات مقاله استفاده از بتن اسفنجی

اولین مورد از این مجموعه نشان داد که بتن اسفنجی یکی از مصالح ایده آل است که از طریق آن مصرف سنگدانه های اولیه را می توان به علت حجم بالای هوا (۲۰ تا ۷۰%) کاهش داد و اینکه سنگدانه های درشت دانه در زمینه بتن اسفنجی لازم نیستند. دومی نشان داد که بتن اسفنجی را می توان با طیف وسیعی از RSAی ریزدانه تولید نمود.

چنین موادی در جریان فراوری سنگدانه های به دست آمده از نخاله ها و حفاریها تولید می شوند، که از جهت حجمی بالغ بر ۳۰%  خروجی را شامل می شود، و استفاده از آنها در هرزمینه دیگری به صورت یا جایگزین جزئی یا کامل برای شن و ماسه اولیه دشوار است. در نتیجه کسر ریزدانه اغلب جداسازی می شود که این منجر به درجه ای از”خمیرسانی” در RSA می شود و بخشی از منابع به  سادگی سر از محلهای دفن زباله در می آورند. همچنین، تحلیلهای بازار، و ارزیابیهای محیطی و صرفه جویانه انجام شده در پروژه های قبلی نشان داده اند که چشم انداز قبال توجهی برای صرفه جویی در سنگدانه های اولیه، کاهش تاثیر محیطی و صرفه جویی در هزینه ها از طریق استفاده از این مصالح ریزدانه در بتن اسفنجی وجود دارد.

سرفصل های این مقاله

  1. مقدمه
  2. جزئیات آزمایش
  3. عملکرد بتن اسفنجی RSA
  4. قابلیت تکرار و باز تولید
  5. پتانسیل بازیافت بتن اسفنجی RSA
  6. فشار قالب و توصیه ها درباره طراحی قالب
  7. توسعه اسناد راهنما
  8. منابع و مآخذ
لینک های دانلود
مطالب مرتبط
دیدگاه شما درمورد این پست
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها