[-]
آخرین ارسالی ها
دانلود نقشه معماری ویلای تریبلکس (دایره ای شکل)
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:57 زمان:امروز
آشنایی با وسایل آزمایشگاه مقاومت مصالح
شروع کننده:felez آخرین ارسال توسط:felez پاسخ ها:0 مقالات آموزشی مشاهده:87 زمان:دیروز
درخواست نرم افزار تفکیک اراضی
شروع کننده:seebche آخرین ارسال توسط:seebche پاسخ ها:5 و نرم افزارهای وابسته Aouto cad مشاهده:461 زمان:۳-۲-۱۳۹۱
سوال در مورد اجرای هال (سالن) 9 * 9
شروع کننده:P@dmIRA آخرین ارسال توسط:P@dmIRA پاسخ ها:0 گفتگوی آزاد مشاهده:164 زمان:۳-۲-۱۳۹۱
برگزاری دوره های جامع Safe , Etabs بصورت کاملا حرفه ای توسط مهندس غفاری
شروع کننده:sardar_maad آخرین ارسال توسط:sardar_maad پاسخ ها:4 نرم افزارهای تخصصی مشاهده:618 زمان:۳-۱-۱۳۹۱
ویدئو آموزش درس دینامیک
شروع کننده:Mahdiran12 آخرین ارسال توسط:Mahdiran12 پاسخ ها:0 درخواست ها مشاهده:109 زمان:۳-۱-۱۳۹۱
دانلود نقشه معماری مدرسه راهنمایی ۱۸ کلاسه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:92 زمان:۳-۱-۱۳۹۱
نقشه طرح هادی روستا با مساحت تقریبی ۲ هکتار
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:73 زمان:۳-۱-۱۳۹۱
تغییر ناگهانی سختی در نرم افزار Etabs
شروع کننده:deri آخرین ارسال توسط:deri پاسخ ها:0 Etabs مشاهده:116 زمان:۳-۱-۱۳۹۱
دانلود پلان پارک آبشار امیدیه
شروع کننده:irdwg آخرین ارسال توسط:irdwg پاسخ ها:0 دانلود نقشه مشاهده:159 زمان:۲-۳۱-۱۳۹۱

گفتگوی آزاد   توجه شود هرگونه توهین به اعتقادات دیگران ( اعم از سیاسی و مذهبی و اجتماعی ) و تکرار آن بعد از اخطارهای مدیران باعث اخراج کاربران از انجمن میشود
آغاز کننده MKamali
ارسال ها 6
بازدید ها 3231
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کمک
نویسنده پیام
MKamali
آفلاین
کاربر نیمه فعال

تاریخ ثبت نام: مهر ۱۳۸۸
اعتبار: 0
44 بار تشکر شده در 28 پست
شماره ارسال: #1
درخواست کمک
سلام به همه
از دوستان گرامی خواهش می کنم اگر امکان داره یک فایل یا یک سری اطلاعات کامل در مورد انواع انواع مقاطع فولادی همراه با علائم اختصاری و نوع کاربرد انواع مقاطع فولادی رو برای انتخاب مقاطع در Etabs به انجمن اضافه کنن .

با تشکر
MKamali
۱۰-۲۳-۱۳۸۸ ۰۹:۰۷ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

civilwave
آفلاین
کاربر نیمه فعال

45 بار تشکر شده در 30 پست
شماره ارسال: #2
RE: درخواست کمک
(۱۰-۲۳-۱۳۸۸ ۰۹:۰۷ عصر)MKamali نوشته شده:  سلام به همه
از دوستان گرامی خواهش می کنم اگر امکان داره یک فایل یا یک سری اطلاعات کامل در مورد انواع انواع مقاطع فولادی همراه با علائم اختصاری و نوع کاربرد انواع مقاطع فولادی رو برای انتخاب مقاطع در Etabs به انجمن اضافه کنن .

با تشکر
MKamali

با سلام خدمت شما
در مورد مقاطع فولادی منابع زیادی وجود دارد.از جمله یک کتاب مانند جدول اشتال (قرمز رنگ) که اگر اشتباه نکنم به نام مقاطع کاربردی در ETABS 2000 ( یا همچین چیزی) که کتاب خوب و مفیدی برای نام گذاری و علائم اختصاری مورد استفاده در نرم افزرا می باشه. من برای شما یک فایل PDF پیوست می کنم که حاوی اطلاعاتی در این زیمنه است.فکر کنم برای شروع بد نباشه. البته یک فایل هم داشتم که مخصوص ETABS بود و حاوی مقاطع ساخته شده برای طراحی سازه های فولادی بود .ولی الان هرچه گشتم پیداش نکردم.اگه پیدا شد حتماً برای دوستان ارسال می کنم.
امید وارم تونسته باشم کمکی انجام بدم.

فایل های ضمیمه
CD Sections.pdf
نوع فایل .pdf
دفعات دانلود 44
اندازه 860.47 KB

مجتبی رودکی
E-Mail : civil.wave@gmail.com
Weblog : http://civilwave.blogfa.com
۱۰-۲۴-۱۳۸۸ ۰۴:۵۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : felez
civilwave
آفلاین
کاربر نیمه فعال

45 بار تشکر شده در 30 پست
شماره ارسال: #3
با سلام به دوستان عزیز
با توجه به اینکه برخی از دوستان موفق به دریافت فایل ها نشده اند فایل ها در سایت 4shared آپلود شده و در اختیار شما دوستان قرار می گیرد.
http://www.4shared.com/file/198406174/18...tions.html
http://www.4shared.com/file/198406178/11...nline.html

مجتبی رودکی
E-Mail : civil.wave@gmail.com
Weblog : http://civilwave.blogfa.com
۱۰-۲۶-۱۳۸۸ ۰۹:۴۱ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
gunash
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: بهم ۱۳۸۸
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #4
با سلام و تبریک عید نوروز

از دوستان عزیز کسی میدونه برای گرفتن رتبه برای شرکت که احتیاج به سه سال سابقه بیمه میباشد ،آیا این سه سال باید بعد از گرفتن مدرک کارشناسی باشد یا مدرک کاردانی هم قابل قبول است؟
و در ضمن بیمه ای که پرداخت میشه آیا تفاوتی داره که توسط چه شرکتی ریخته میشه؟ مثلا من داداشم یک شرکت کامپیوتری با سهامی خاص داره ،اگه بیمه من رو اونا پرداخت کنند قابل قبوله؟؟

من با مدرک کاردانی عمران رفتم خدمت سربازی و در گردان مهندسی و عمران لشگر 21 ارتش خدمت کردم ،آیا بیمه ای که در این مدت توسط ارتش ریخته شده ، جزو این سه سال محسوب میشه یا نه ؟؟

کلا این مسائل رو از کجا میشه مطالعه کرد؟

ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند
۱-۷-۱۳۸۹ ۰۱:۱۵ صبح
skyboy8668
آفلاین
کاربر درحال پیشرفت
**

تاریخ ثبت نام: فرو ۱۳۸۹
0 بار تشکر شده در 0 پست
شماره ارسال: #5
سلام دوستان من عضو جدید هستم البته قبلا هم از سایت استفاده کردم
من خواهش می کنم اگر کسی می تونه کمکم کنه؟
عمران باهنر کرمان می خوانم و می خواستم در رابطه با گرایش های ارشد په توی ایران یا خارج از کشور بدونم که چه درس هایی رو می خونن و آینده شغلی شون چی هسته که چه طور انتخاب کنم گرایش رو و...
و همین طور در مورد کار های مشاور و پیمان کار و ناظر که در کدام گرایش ها کدوم ها هست یعنی درامد داره و درآمد و شرایط این کاره شدن چی هسته.
ممنون
۱-۱۵-۱۳۸۹ ۰۷:۲۰ عصر
omran
آفلاین
کاربر خودمونی
*

تاریخ ثبت نام: فرو ۱۳۸۹
2 بار تشکر شده در 2 پست
شماره ارسال: #6
سلام دوست عزیز برای گرید گرفتن باید 3 سال سابقه کاری تو اون شاخه ای که میخوای پیمانکاری کنی داشته باشی مثلا اگر سه سال سابقه بیمه توی شاخه ابنیه داشته باشی نمی تونی توی اب یا شاخه های دیگه با توجه به سابقه بیمه خودت گرید بگیری توی بیمه کامپیوتر که گفتی اگه بیمه بشی جز سابقه بیمه ای ایت میشه اما جز سابقه اون قسمت تخصصی که می خوای گرید بگیری حساب نمی شه
۱-۱۶-۱۳۸۹ ۰۶:۲۲ صبح
تشکر شده توسط : gunash
فروشگاه تخصصی عمران و معماری

جزوه عمرانآموزش زبان

ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: